Компютърната анимация е неделима част от професионалната презентация. Затова ние сме усвоили създаването на 3D анимации, както за интериорен дизайн, така и за екстериорни, архитектурни и ландшафтни проекти.

Анимацията представлява поредица от статични изображения, излъчени в определена последователност. За телевизиите в Европа тази последователност е 25 кадъра за една секунда. В САЩ броя на кадрите е 30 кадъра/сек., а в кино-продукциите е 24 кадъра/сек. Добре е да знаете, че вашата презентация трябва да има най-малко 25 кадъра/сек., понеже при по-малък брой кадри излъчени от цифрови устройства, човешкото око усеща прехода между тях. Колкото повече са излъчените кадри за една секунда, толкова по-добре се възприемат движенията на обектите.

Качеството на анимацията зависи от големината на самите изображения. Колкото са по-големи те, толкова по-ясно и в детайли ще се наблюдават обектите. За предпочитане е да не се използват по-малки размери от 720 х 576 пиксела - това е стандартната резолюция за PAL video. Добре е да знаете, че HD качеството (high definition) се постига с големина на изображението от 1280 х 720, при Full HD изображението е 1920 х 1080 пиксела, а при Ultra HD (4K) 4096 х 2160 пиксела, което изисква огромни изчислителни ресурси и време. Разумно решение за вашата презентация е 1280 х 720 пиксела (HD).

 

 

Компютърна анимация на комплекс Green Park, гр. Кърджали

 

  1  

Етнографски туристически комплекс, с. Кюлевча

Етнографски туристически комплекс, разположен близо да Мадарските скали. Предстои работно проектиране. 

Малко студио

Малко студио в к-с Кабакум бийч, Варна

Офис за недвижими имоти

Анимация на офис за недвижими имоти RK Real, Варна.

  1