ЗА НАС

Интериорен дизайн Варна 

Монблан Дизайн е студио за интериорен дизайн и архитектура. Предлагаме цялостно архитектурно проектиране, професионални архитектурни визуализации, интериорно проектиране, авторски контрол и се ангажираме с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране. Наша основна цел е създаване на завършен краен продукт, представляващ синтез от технологии, интерактивна комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн.

Студио Монблан Дизайн разполага с най-съвременни софтуерни продукти за компютърна графика, триизмерно моделиране и компютърна анимация, както и с високопроизводителни работни станции и дигитална техника. По този начин се постига така желаното от всички фотореалистично качество на триизмерните визуализации и интериорен дизайн Варна. Вие имате възможност още на идейна фаза да разгледате проекта от всички аспекти и да го променяте в детайли както цветово, така и геометрично, за да сте сигурни че отговаря на вашите представи. Това важи с пълна сила както за архитектурни визуализации, така и за визуализации при интериорен дизайн.

Нашият екип от специалисти ви гарантира отличен краен продукт, базиран на дългогодишен опит в сферите на архитектурното проектиране и интериорния дизайн. Вие ще получите цялостно комплексно обслужване - от проучването на терена, снабдяването с необходимата документация за стартиране на проектирането, през идейното и работно проектиране и разрешаването на строителството, до последния етап – интериорен дизайн Варна и цялостната реализация.

"Нашият сплотен екип от професионалисти ви гарантира отличен краен продукт."
Арх. Петър Костов

Нашият екип

 • арх. Петър Костов

  арх. Петър Костов

  Ръководител на екипа
 • Петя Василева

  Петя Василева

  Интериорен дизайнер
 • Петя Костова

  Петя Костова

  Юрист

Testimonials