052 626 630

Monblan Design © 2023 Всички права запазени

КОМПЮТЪРНА АНИМАЦИЯ

КЪСОМЕТРАЖНИ ВИДЕА С ВИРТУАЛНИ РАЗХОДКИ ВЪВ ВАШИТЕ ПРОЕКТИ 

Анимацията е поредица от статични изображения, излъчвани в определена последователност. За телевизорите в Европа тази последователност е 25 кадъра в секунда. В САЩ броят на кадрите е 30 кадъра в секунда, а във филмовите продукции е 24 кадъра в секунда.

Добре е да знаете, че презентацията Ви трябва да има поне 25 кадъра в секунда, защото при по-малък брой кадри, излъчвани от цифрови устройства, човешкото око усеща прехода между тях. Колкото повече кадри се излъчват в секунда, толкова по-добре се възприемат движенията на обектите.

Качеството на анимацията зависи от размера на самите изображения. Колкото по-големи са те, толкова по-ясно и подробно ще бъдат наблюдавани обектите. За предпочитане е да не се използват по-малки размери от 720 x 576 пиксела – това е стандартната разделителна способност за PAL видео.

Добре е да знаете, че HD качеството (висока разделителна способност) се постига с размер на изображението 1280 x 720, Full HD изображението е 1920 x 1080 пиксела и Ultra HD (4K) 4096 x 2160 пиксела, което изисква огромни изчислителни ресурси и време. Разумно решение за вашата презентация е 1280 x 720 пиксела (HD)

Stone & wood

Living room symphony

Interior design of a small apartment in Varna

Interior design of a living room in Glavinitza

Blue harmony

Interior design of a small living room in Varna

Computer animation of Fanagoria complex in Kyulevcha village

Computer animation of Green Park
complex in Kardzhali