052 626 630

Monblan Design © 2023 Всички права запазени

Архитектурно проектиране

Архитектурно проектиране

Архитектурно проектиране за най-смелите Ви мечти с екипа на Монблан Дизайн.  

Ние не сме поредното студио за интериорен дизайн и архитектура, което ще откриете в Интернет пространството.

Ние сме екип от професионалисти, които се вдъхновяват от заобикалящия ни свят, от природата – с нейните разнообразни цветове и форми.

Пречупваме Вашите желания през нашата призма за хармония, баланс и красота. При архитектурното проектиране първо започваме с проучването.

Изучаваме внимателно големината на терена, неговата локация, аурата и усещането, както и най-малките подробности, които ще окажат влияние върху крайния резултат.

След като сме се запознали с тях, продължаваме със следващия етап. Тук обръщаме внимание не само на разпределението, но и на това как сградата ще изглежда в пространството, нейните форма, големина и разположение.

Следващата стъпка при архитектурно проектиране е да определим материалите и цветовете, които ще участват в изграждането на фасади, покриви, алеи, огради и др.

Не пропускаме да обърнем внимание и на малките детайли, без които нашето архитектурно проектиране ще изглежда недовършено.

Разбира се, по време на архитектурното проектиране ние поддържаме постоянна връзка с нашите клиенти. Така Вие можете да бъдете част от целия процес и да се уверите, че с нас ще получите най-доброто качество на проектиране, както и на самото изпълнение на проекта.

Защо сме сигурни, че ще бъдем полезни? Нашият екип има дългогодишен опит в архитектурно проектиране. Архитектите ни работят за ВАС и влагат всичките си знания, опит и страст в изготвянето на Вашите проекти. 

Не чакайте повече! Направете първата крачка към реализацията на мечтите си още ДНЕС! Свържете се с нас на телефон: +359 875 114 763

Архитектурно проектиране
Архитектурно проектиране