052 626 630

Monblan Design © 2023 Всички права запазени

Вътрешен дизайн Варна

Интериор варна

Домът е много повече от 4-те стени, между които живеете.

Интериорът е много важен за създаване на уютна и хармонична атмосфера! Той е много повече от интериор и правене на емоционални покупки на мебели, аксесоари и декорации.

Той е отражението на Вашата индивидуалност и представа за красота и стил. В него можете да съберете не само всичките си идеи и вещи, но и много емоции и споделени мигове.

Ние от Монблан Дизайн сме специализирани във вътрешен дизайн. За нас е важно не просто да разберем идеите и потребностите Ви, но и да ги пресъздадем по най-добрия начин!

Вътрешният дизайн е синоним на Вашата страст към живота. На визията Ви за удобен и уютен дом. За някого вътрешният дизайн е съчетание от уникални цветове, форми и обзавеждане – истинска експлозия.

Докато за други носи полъха на природата и изпълва пространството с много спокойствие и функционалност. А Вие на какво бихте заложили? Може би сте фенове на минималистичния стил? Или пък предпочитате нещо по-отличаващо  и дръзко?

Преди да се свържете с нас съвети за интериор Варна е ВАЖНО да сте наясно с бюджета, с който разполагате и да имате необходимото време, което да отделите на проекта.

Изготвянето на проекта е обвързано с много планиране и работа. Трябва да сте наясно и да познавате пространството, с което разполагате. Да знаете кои елементи искате да запазите и какво точно желаете да промените.

Друг важен момент е да можете да обясните максимално подробно на нашите дизайнери как изглежда Вашият мечтан интериор. Не спестявайте подробности! Запознайте ни с особеностите на стаите, покажете ни скици и снимки от Вашето жилище.

Запознайте се с нашите завършени проекти и често задавани въпроси за интериор Варна в нашия сайт.

Поемете по пътя на промяната с нашия екип и се свържете с нас на телефон: +359 875 114 763

Интериор варна
Интериор варна