052 626 630

Monblan Design © 2023 Всички права запазени

Интериорен дизайн

Интериор варна

Домът е много повече от 4-те стени, между които живеете.

Интериорният дизайн е много важен за създаването на уютна и хармонична атмосфера! Той е много повече от правене на емоционални покупки на мебели, аксесоари и декорации.

Интериорът е отражението на Вашата индивидуалност и представа за красота и стил. Той е философия… В него можете да съберете не само всичките си идеи и вещи, но и много емоции и споделени мигове.

Ние от Монблан Дизайн проектираме професионално в сферата на архитектурата и интериорния дизайн. За нас е важно не просто да разберем идеите и потребностите Ви, но и да ги пресъздадем по най-добрия начин, след като ви опознаем и разберем всичко за начина Ви на живот до най-малкия детайл.

Интериорният дизайн е синоним на Вашата страст към живота. На представата Ви за уютен и спокоен дом.

За някой хора интериорният дизайн е експлозия от уникални цветове и форми. За други носи полъха на природата и изпълва пространството с много спокойствие и функционалност. А Вие на какво бихте заложили? Може би сте влюбени в минималистичния стил? Или пък предпочитате нещо по-отличаващо и дръзко?

Преди да се свържете с нас  е ВАЖНО да сте наясно с бюджета, с който разполагате и да имате необходимото време, което да отделите на проекта.

Изготвянето на проекта е обвързано с много планиране и работа. Трябва да имате ясна представа за пространството, с което разполагате. Да знаете кои елементи искате да запазите и какво точно желаете да промените.

Ключов фактор за постигането на персонален стил е да успеете да обясните максимално подробно на нашите дизайнери как изглежда Вашият мечтан интериор. Не спестявайте подробности! Запознайте ни с хобито си, разкажете ни за работата си, кои цветови гами харесвате, какво обичате да правите в свободното си време и въобще каквото се сетите за начина Ви на живот. Всичко това е изключително важно за да успеем да пресъздадем на подсъзнателно ниво спокойствието и уюта на всеки обитател от Вашия дом.

Научете повече за интериора в раздел “често задавни въпроси” на нашия уеб сайт!

Поемете по пътя на промяната с нашия екип и се свържете с нас на телефон: +359 875 114 763

Интериор варна
Интериор варна