052 626 630

Monblan Design © 2023 Всички права запазени

За студио Monblan Design

Монблан Дизайн е студио за интериорен дизайн и архитектура

Ние вярваме, че интериорният дизайн и архитектурата засягат не само качеството на нашия живот, но и комфорта, спокойствието и сетивата ни.

Те са много повече от красивата визия, която е видима за всички. Затова нашата основна цел е да Ви предложим завършен краен продукт, обединяващ в едно модерни технологии, отличаващ се дизайн, качествено изпълнение и професионализъм, олицетворяващи Вашия персонален стил.

Нашата страст е проектирането, а Вие – нашите клиенти, сте хората, които ни вдъхновяват. Ще Ви предложим цялостно архитектурно проектиране, интериорен дизайн, авторски контрол и/или изпълнение.

За архитектурно студио Monblan design
За архитектурно студио Monblan design

С Вас сме от самото начало до края

Заедно изготвяме заданието, правим измервания на обекта, подготвяме различни варианти на разпределение, оформяме обемно-пространственото решение, визуализираме го и го подготвяме за реализация.

Работим с много въображение, подплътено с дългогодишен опит и винаги сме готови да приемем Вашите предизвикателства. Разполагаме  с най-съвременните софтуерни продукти за компютърна графика, триизмерно моделиране и компютърна анимация.

С тяхна помощ създаваме триизмерни визуализации с фотореалистично качество в областта на архитектурата и интериорния дизайн.

По този начин Вие имате възможност още на идейната фаза да разгледате проекта от всички аспекти, да вникнете в детайлите и да направите желаните промени – цветови или геометрични. Така ще бъдете сигурни, че резултатът отговаря на Вашите представи и желания.

Пълен набор от документи

Освен проекти по част Архитектура и част интериор, можем да ви предложим и всички други проекти, нужни за издаване на разрешение за строеж:
Конструкции, ВиК, Ел. инсталации, ОВК, Геодезия, Озеленяване, ПБЗ, Пожарна безопасност, Енергийна ефективност, Управление на отпадъците и други изискващи се съгласно действащото законодаелство.

“Нашият сплотен екип от професионалисти ви гарантира отличен краен продукт.”
Арх. Петър Костов

Интериорен дизайн-Monblan Design
За архитектурно студио Monblan design

Нашият Екип

 • арх. Петър Костов

  арх. Петър Костов

  Ръководител на екипа
 • инж. Симеон Василев

  инж. Симеон Василев

  Интериорен дизайнер
 • Виктория Василева

  Виктория Василева

  Архитект
 • Петя Костова

  Петя Костова

  Юрист