Какво виждате, когато погледнете към Вашия дом и неговия интериорен дизайн? Може би не можете да сдържите усмивката и виждате уюта, който сте създали за Вашето семейство? Или сте изправен пред мрачни помещения, стари мебели и неосъществени мечти.

Вече не е нужно да  отлагате реализирането на идеите си! Забравете за дългото планиране, безкрайните разговори с майстори, уговорките за цената и обикалянето на мебелните магазини. 

Ние от архитектурно студио Монблан Дизайн можем да Ви помогнем с проектирането и реализирането на Вашия интериорен дизайн.

Създайте перфектния интериорен дизайн с Монблан Дизайн
Какви са етапите на изготвяне на интериорен дизайн от нашите професионални дизайнери?

Ние сме професионалисти, които ще поемат тежкото бреме от раменете Ви. Ще се запознаем с Вашите мечти и идеи, ще проектираме интериорния дизайн по най-добрия начин, за да отговорят на пространството Ви.

Ние няма да Ви оставим след изготвянето на проекта, а ще бъдем до Вас – от началото на ремонта до поставяне на финалните щрихи – аксесоарите и декорациите.

Какви са етапите на изготвяне на интериорен дизайн от нашите професионални дизайнери?

Създайте перфектния интериорен дизайн с Монблан Дизайн
  1. Първата стъпка е да обсъдите със семейството си от какво се нуждаете. Обсъдете кои стаи искате да промените и има ли нещо в тях, което искате да запазите непроменено. Това е важна информация, която трябва да споделите при изготвяне на интериорния дизайн. Тук Ви съветваме да се водите от състоянието на Вашето жилище. Например, ако дограмата е в лошо състояние, не Ви препоръчваме да я задържите. Но, ако подовата настилка е нова и изглежда перфектно, от Вас зависи дали да остане същата или да бъде сменена.
  2. Втората стъпка е да определите максималния бюджет, с който разполагате за интериорния дизайн. Важно е да имате предвид, че колкото по-качествени са използваните материали, толкова по-висока ще бъде крайната цена.
  3. Третата стъпка е да си уговорите лична среща с интериорен дизайнер от нашия екип.
  4. Това е първоначалната среща, на която ще се запознаем с Вас и Вашето жилище. Затова е много важно да бъдете максимално изчерпателни и да ни споделите всички Ваши мечти и идеи. Представете ни как изглежда Вашия свят и ние ще се постараем да го реализираме по най-добрия начин.

Следва проектиране на интериорния дизайн и реализиране на проекта. Обърнете внимание, реализацията може да отнеме от 6 до 12 месеца, според сложността на интериорния дизайн и броя на помещенията, които ще се ремонтират.

Не пропускайте да разгледате нашите завършени интериорни проекти.

Свържете се с нашите консултанти на телефон: +359 875 114 763