Монблан Дизайн с отличие на конкурса „Къща на годината”

Да откриеш очарованието в малкото пространство, да уловиш светоусещането на клиента и да го реализираш в най-смелите му мечти. Ние, от архитектурно студио Монблан Дизайн,сме щастливи да Ви споделим, че взехме участие в 27-то издание на конкурса „Къща на годината”, организирано от списание „Идеален дом”.

За конкурса.

През 2023 година списание „Идеален дом” навърши 23 години и по традиция отличи най-добрите проекти, публикувани на страниците му през 2022 година. Задачата да избере победителите беше възложена на професионално жури.

В конкурса участваха 28 проекта, които бяха разделени в 4 категории – „Апартаменти”, „Еднофамилни къщи”, „Малко жилище” и „Обществен интериор”.

Критериите за оценка бяха регламентирани от журито, като се търсеше максимален комфорт, съчетан с оригинална визия и функционалност.
Наградите бяха връчени на тържество, организирано от списанието по повод 27-то издание на конкурса.

Кой спечели големите награди?

Горди сме да Ви споделим, че МОНБЛАН ДИЗАЙН спечели първа награда в категорията „Малко жилище”. Благодарни сме на членовете на журито за високата оценка на старанието и професионализма, които влагаме в нашата работа.

Искаме да благодарим и на нашите клиенти, които ни се доверяват да реализираме техния мечтан дом. Нашето персонално отношение и индивидуален стил са част от нашата визитка.
Благодарим и на нашите инвеститори за гласуваното доверие, както и на нашите партньори, участвали в проекта – Мебели Авангард, ELE CERAMICA, Интро Лайт ООД / Intro Light Ltd.- Осветителни тела и осветление, @Си Ел Инженеринг, Katina 2000 Катина 2000 и други.

Архитект Виктория Василева от нашия екип получи наградата от главния редактор на списание „Идеален дом” – Таня Червенкова.